Rreth Nesh

248208493

Disa fjalë për ne

Me shumë kënaqësi ju mirëpresim në faqen zyrtare të Hotel Allure Butik, Tirane Albania. Shpresoj se do t'ju prezantojë si duhet me hotelin tonë. Ju lutem mos ngurroni të ndani me ne çdo sugjerim ose ide që mund të përmirësojë cilësinë e faqes sonë të internetit. Qëllimi i të gjithë ekipit menaxhues dhe i gjithë stafit tonë ka qenë gjithmonë që të ofrojnë vëmendjen dhe shërbimin më të mirë të mundshëm për të gjithë mysafirët tanë dhe të sigurojnë që qëndrimi juaj me ne do të jetë një përvojë e këndshme dhe e paharrueshme. Ne gjithmonë do të bëjmë më të mirën për të siguruar që mysafirët tanë të largohen nga hoteli ynë me përshtypjet dhe kujtimet më të mira.

 

Vendndodhja

Pikat më të njohura të interesit pranë akomodimit përfshijnë Sheshin Skënderbeg, Ish Rezidencën e Enver Hoxhës dhe Shtëpinë e Gjetheve. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Nënë Terezës në Tiranë, 17 km nga Allure Boutique Hotel.

Kjo është pjesa e preferuar e mysafirëve në Tiranë, sipas vlerësimeve të pavarura.

Sheshi Skënderbej

Sheshi Skënderbej është sheshi kryesor në qendër të Tiranës, Shqipëri. Sheshi mban emrin e heroit kombëtar shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Sipërfaqja e përgjithshme është rreth 40.000 metra katrorë. Monumenti i Skënderbeut dominon sheshin.

Muzeu Historik Kombëtar i Shqipërisë

Ky është një muze historik në Tiranë, Shqipëri. Ajo u hap në 28 tetor 1981 dhe ka madhësi 27,000 metra katrorë, ndërsa 18,000 metra katrorë janë në dispozicion për ekspozita.

Gjuhët e folura në Hotelin tonë

Check in & Check out

Check in nga 14:00 pasdite deri në 15:00 pasdite
Check out nga 10:00 paradite deri në 11:30 paradite

Zbuloni komoditetin

Po aq unik sa imagjinata juaj

sq